Geleneksel 23. Pınarlar Kiraz Festivalimizi gerçekleştirdik.

Kiraz üretimini teşvik etmek, kaliteli kiraz üretmek, üreticilerin pazarlama problemine çözüm getirmek amacıyla geleneksel hale gelen festivalimiz bununla birlikte birleştirici yönü ve ilçemizin tanıtımına olan katkısıyla büyük önem arzetmektedir.

Görev süremiz boyunca her zaman Pınarlar halkımızla bu bilinç ve birlikteliğimizi birleştirmiş Selendili hemşehrilerimizin katılımlarıyla bugünlerde 23. Festivalimizi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta muhtarımız Adem Akçakaya olmak üzere festivalimizde emeği geçen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, her zaman bu tür etkinlik ve organizasyonların ilçemiz nezdinde en büyük destekçisi olacağımızı belirtiyor, festival boyunca gösterilen yoğun ilgi ve alaka için hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum..