15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ 7. YIL DÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü gündüz yapılan programın ardından akşam Hükümet Konağı önünden 15 Temmuz Demokrasi Meydanına kadar Manisa Vali Yardımcısı Sayın Erhan Günay ve ilçe protokolünün yanı sıra Vatandaşların katılımı ile yürüyüş düzenlendi.
Yürüyüşün ardından Demokrasi Meydanında devam eden program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca hazırlanan videoların gösterimi yapıldı.
Programda Manisa Vali Yardımcısı Sayın Erhan Günay günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları ile başlayıp öğrencilerin 15 Temmuz özel şiirleri ve İlçe Müftülüğünce Kuran-ı Kerim ve İlahiler okunarak şehitlerimiz için okunan duanın ardından,15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma programı Saat: 00.13’de Tüm Türkiye geneli ve ilçemizde Salaların okunması ile birlikte program sona erdi.