29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı Etkinliği kapsamında Doğa Yürüyüşü yapıdı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.yıl etkinlikleri kapsamında; Cumhuriyetimizin 100.Yılında ilk günkü heyecanla!29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi

Selendi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Selendi'de 1511 metre rakımla en yüksek nokta olan Çıkrıkçı Mahallesi Karataş/Bayraktepe zirvesine Gençlik ve Doğa Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılan doğaseverler tarafından zirvede şanlı Türk bayrağı dalgalandırıldı.

Çıkrıkçı Mahallesi Muhtarı Metin BAŞOĞUL ve Çıkrıkçı’lı vatandaşlar tarafından yürüyüş yapan doğaseverlere ikramda bulunuldu.  Etkinliğe katılan Belediye Başkanımız Sayın Eczacı Nurullah SAVAŞ Emeği geçen herkese, tüm katılımcılara, bizi ağırlayan muhtarımıza ve Çıkrıkçı’lı hemşerilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Cumhuriyetimizin 100 . yılını ölümsüzleştirip, coşkuyla hep birlikte yaşıyoruz. Dedi