29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı Coşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı , Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl kutlama programı Selendi Üç Eylül Stadyumunda düzenlenen tören alanındaki kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Ecz. Nurullah Savaş halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ ’un günün anlam ve önemini belirten bir konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler, gösteriler ve müzik dinletisi yer aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Eczacı Nurullah SAVAŞ, ilçe protokolü tarafından verildi. Kutlamalar yapılan resmigeçit töreni ile sona erdi.

Cumhuriyetimizin 100 'üncü Yaşı Kutlu Olsun Ey Şanlı #Cumhuriyet