Başkan SAVAŞ 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programına Katıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün vefatının 85. yıl dönümü etkinlikleri Saat: 08:55 de Eski Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ ve Belediye Başkanı Ecz. Nurullah SAVAŞ tarafından Çelenk sunma töreni ile başladı.

Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün son günlerinin anlatımı,

Saat: 09.05 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Hükümet Konağı Önündeki etkinlik bitti.

Çelenk sunma programından sonra Selendi Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Nurullah SAVAŞ ve protokol üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Gençlik Merkezi Konferans Salonun da Selendi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün ebediyete intikalinin 85.Yılı Anma etkinliklerine katıldılar.

Saygı ve özlemle…

#10Kasım