Okullar arası O SES Selendi Finali Gerçekleştirildi.

OKULLAR ARASI O SES SELENDİ FİNALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Selendi Nazmi Gürcan Gençlik Parkında düzenlenen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okullar Arası O Ses Selendi Yarışması finallerinde ortaokul ve lise kategorisinde öğrenciler seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle büyük beğeni topladılar.
Selendi Halkının yoğun katılım sağladığı O ses Selendi Ses yarışmasına Köprübaşı Kaymakamı Sayın Görkem NALÇACI, Belediye Başkanımız Murat DABAN, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız izledi.
Belediye Başkanımız Murat DABAN İçişleri Bakanlığımızın açmış olduğu dil eğitimi kursu için ilçemizdeki görevinden ayrılan İlçe Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ' a plaket takdim etti.
İçişleri Bakanlığımızın açmış olduğu dil eğitimi kursu için ilçemizdeki görevinden ayrılacağı için “O Ses Selendi” ses yarışmasında Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ ve eşi Müzik Öğretmeni Gülşah ŞENGÜL OKUMUŞ hanımefendinin söylediği Gurbet Havasına Tüm Selendi' liler eşlik ederek Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ ile vedalaştı.
Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ ve beraberinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Müzik Öğretmenleri tarafından verilen Konser ile vatandaşlarımız tarafından ayakta alkışlandı.
Yarışma sonunda Ortaokul ve Lise Kategorisinde dereceye giren öğrenciler 1.Nevzat Eren DÖNMEZ ve Seher DAM ’a ödülünü Köprübaşı Kaymakamı Sayın Görkem NALÇACI takdim ederken, 2. Aygül YUCA ve Görkem ARGAÇ ’a ödülünü Belediye Başkanımız Murat DABAN verirken, 3. İpek Beste YAVUZCAN ve 3.Afra ÖRS ’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ATAŞMAN tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkanımız yarışmada jüri üyelerimizi ve yarışmada emeği geçen müzik öğretmenlerimizi tebrik etti.