Selendi Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Bld .Bşk .Yrd.Sayın Aşkın AKKOÇ Canlı Hayvan Satış Pazarında incelemler de bulundular

SELENDİ KAYMAKAMIMIZ SAYIN HALİL İBRAHİM OKUMUŞ ,BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN Aşkın AKKOÇ KURBAN PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Aşkın AKKOÇ ,beraberindeki daire amirleri ile birlikte yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Selendi Belediyesi Canlı Hayvan Satış Pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulunarak üretici ve esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.
Pazarda alım-satım yapan vatandaş ve besicilerle sohbet eden Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim Okumuş ,Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Aşkın AKKOÇ pazardaki satışlar ve hareketlilik hakkında hayvan yetiştiricileri ile sohbet edip kurban pazarında alıcı ve satıcı arasında yaşanan pazarlığa da ortak oldu.
Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir bayram süreci geçirmesi temennisinde bulundu.🐂🐏🐐