Başkan SAVAŞ Selendi Belediye Spor Takımını Yanlız Bırakmadı.

Maçı tribünden ayakta izleyen Başkan Savaş, Soyunma odasına giderek takımı tebrik etti. Başkan Savaş ayrıca Takıma maddi destek veren Selendi Spor'un eski futbolcularından eski Selendi Belediye Başkanlarından merhum Asım EKİM Başkanın oğlu Sayın Serdar EKİM'e de plaket vererek Takıma desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Selendi Belediye Başkanımız Sayın  Eczacı Nurullah SAVAŞ maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Kulübümüz Selendi Belediye Spor’un Manisa Süper Amatör küme de ki ilk iç saha maçında bizlerde tribünde ki yerimizi alarak takımımızı destekledik.

Çok kıymetli evlatlarımızı bugün ki galibiyetleri için tebrik eder, taşıdıkları formanın her dakika ağırlığının farkında olarak mücadele ettikleri için alınlarından öper, yağmurlu havaya rağmen takımımızı yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederim…"