Başkan SAVAŞ Gübre Desteği dağıtımı etkinliğine katıldı.

Tarım ve Kırsal kalkınmanın sağlanması adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün üreticilerimize tarımsal üretim için can suyu niteliğinde olan ve daha önce söz verdikleri Gübre desteğini üreticilerimizle buluşturduk.
Tarımsal ve kırsal kalkınmaya dev bir bütçe ayıran Manisa Büyükşehir Belediyemiz, yüzde 50 hibe destekli olarak temin edilen gübreleri Proje kapsamında ilçemizde ki bin 359 üreticiye 332 ton gübre dağıtımı yaparak gerçekleştirdik. Programa, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Yılmaz Usta, İlçe Tarım Müdür Vekilimiz Osman Keleş, MHP İlçe Başkanımız Mehmet Karabulut, Ak Parti İlçe Başkanımız Şeref Kaçar, Ziraat Odası Başkanımız Servet Akyıldız, Süt Birliği Başkanımız Muhammet Hadi Dilek, Muhtarlar Dernek Başkanımız Metin Gökdeniz, Mahalle Muhtarlarımız ve üreticilerimiz katıldı.
İlçemize yapılan yatırımlar, projeler ve çiftçilerimize, hayvan üreticilerimize yapılan ve yapılacak olan desteklerden dolayı ilçemiz ve değerli hemşerilerim adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkürlerimi sunuyorum.
Eczacı Nurullah SAVAŞ
Selendi Belediye Başkanı