BAŞKAN SAVAŞ CUMHUR İTTİFAKI'NIN MANİSA'DA DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İŞTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI.

Cumhur İttifakı ailemiz olarak;

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün ev sahipliğinde AK Parti İl Başkanımız Salih Hızlı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Murat Öner, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekilimiz Erkan Akçay, birbirinden değerli AK Parti Milletvekililerimiz, MHP MYK üyemiz Ali Uçak, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımız, AK Parti ve MHP Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekillerimiz ile birlikte istişarelerde bulunmak, İlçelerimizde ve Manisamız genelinde ki Hükümetimizin, Manisa Büyükşehir belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin çalışmaları hakkında ve yapılacak olan ilçe programlarını planladık.

Bu vesileyle de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ilk ilçe ziyaretlerine 24 Şubat Perşembe günü SELENDİMİZDEN başlayacaktır.

Bu tercihinden ve toplantımızdaki ev sahipliği ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunarım.