Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN Selendi Belediye Başkanımız Eczacı Nurullah SAVAŞ'ı makamında ziyaret Etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Eczacı Şeref KAÇAR , Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet KARABULUT ve beraberindeki heyet eşliğinde Selendi Belediye Başkanımız Eczacı Nurullah SAVAŞ' I makamında ziyaret etti.

Selendi İlçesi ziyaretlerimiz kapsamında değerli Selendi Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Savaş ile belediye hizmet binasında bir araya geldik. Selendi'mize kazandırdığımız birbirinden güzel hizmetlerin yanı sıra bundan sonra yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Gösterdiği ilgi, yakınlık ve doğum günümü kutlamalarından dolayı kıymetli başkanıma ve belediye çalışanlarına teşekkür ederim.Dedi