Tebrikler Şampiyonlar. Yolunuz açık olsun.

24-30 Temmuz 2022 tarihleri arası Slovakya’nın Banksa Bystrica kendinde düzenlenecek olan 16.Avrupa Gençlik Olimpik yaz oyunları turnuvası (EYOF)Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde düzenlenen Milli takım seçmelerine katılan Selendi Belediye Spor Kulübü, Milli takım oyuncalarından Ravza BODUR tüm rakiplerini yenerek 1.(birinci) olmuştur.

 24-30 Temmuz 2022 tarihleri arasında Slovakya’nın Banksa Bystrica kendinde düzenlenecek olan 16.Avrupa Gençlik Olimpik yaz oyunları turnuvasın da (EYOF) Ülkemizi Milli takım forması altında temsil etme hakkı kazanmıştır.

Aynı Turnuva da Selendi Belediye Spor Kulübü, Milli takım oyuncusu Tuğçe DAMAR’da ikinci olmuştur.

Milli forma ve Selendi Belediye Spor formamız altında ki başarılarıyla her zaman göğsümüzü kabartan evlatlarımızın başarılarının devamını dilerim.

 Ulusal ve Uluslararası alanda bir marka olan Badminton takımımıza, ilçemize ve gençlerimize olan büyük emekleri ve fedakârlıkları için Okan Demir ve Zeliha Demir antrenörlerimize teşekkür eder, her zaman yanlarında ve en büyük destekçileri olduğumu bir kez daha belirtirim.

 

 

Eczacı Nurullah SAVAŞ

Selendi Belediye Başkanı