Tebrikler. Yolunuz açık olsun şampiyonlar.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen 19 Yaş altı Badminton Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Bizleri gururla temsil eden Selendi Belediyespor Milli Badminton sporcularımız Ravza Bodur, Tuğçe Damar, Behiye Bodur ve Fadime Metin’in katıldığı turnuvada Ravza Bodur tek bayanlar kategorisinde Şampiyon, Tuğçe Damar Tek Bayanlar kategorisinde 3. Olmuştur.
Bu başarıları ile bizleri bir kez daha gururlandıran ve Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı elde eden Sporcularımız Ravza Bodur, Tuğçe Damar ve sporcularımızı bu önemli seviyelere hazırlayan değerli Hocalarımız Okan Demir ve Zeliha Demir’i tebrik eder, daha nice turnuvalarda ilçemizi ve ülkemizi gururla temsil ederek elde edecekleri nice başarılara olan inancımı belirtir, her zaman Selendi Belediyesi olarak sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğimizi bir kez daha yinelerim...