Başkan SAVAŞ Taziye Ziyaretin de bulundu.

Geçen hafta kıymetli evladını amansız bir hastalık sebebiyle ebediyete uğurlayan Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’a taziye ziyaretinde bulunduk.
Mahalli İdareler İşverenleri Sendikamızın da yönetim kurulu üyesi olan değerli başkanımızın acısını bir nebze de olsa paylaşabilmek amacıyla Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası yönetim kurulu üyelerimiz Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın, Mersin Erdemli Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu, Konya Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu, MİS Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Oruçöz, MHP Bartın İl Başkanımız Sayın Ercüment Özçelik ile birlikte Adana’nın Sarıçam ilçesine giderek Bilal Başkanımızı Belediye Binası’nda ziyaret ettik.
Ebediyete irtihal eden Elif Su’ya bir kez daha rahmet, Uludağ Ailesi’ne sabır diliyoruz.30.06.2022