Başkan SAVAŞ' dan Müjde

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile Selendi Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyemizin ortaklaşa yürüteceği kilit parke taş temini için protokolümüzü imzaladık.
İlçemizde ihtiyaç duyulan mahallelerimizde kilit parke taşı döşeme işlemleri için daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımızın 30.000m2 desteklerini Omurlar Mahallemiz, Pınarlar mahallemiz ve Kiraz Pazarımızda kullanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.
Yeni Protokol ile almış olduğumuz 50.000m2 kilit parke taşlarımızı kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı kıştan, çamurdan, sıkıntı olan sokak aralarından kurtarmak için önem sırasına göre hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden, desteklerden ve kazandırdığı projelerden dolayı hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyor, başta ilçemiz olmak üzere çalışmaların da üstün başarılar diliyorum.