Yeni Görev Yeriniz de üstün başarılarınızın devamını dilerim.

İlçemizde yaklaşık 14 yıldır gençlerimize yol gösterici, meslektaşlarına bir idol, bizlere de gurur kaynağı olan ve kendilerini Selendimize, çocuklarımıza adayıp çocuklarını, bebekliklerini spor salonlarında büyüttüğü başarılarının ardından ilçemizde ki görev sürelerini tamamlayan Okan Demir ve Zeliha Demir Hocalarımızı veda ziyaretleri kapsamında makamımızda ağırladık.
Badminton sporu ile sayelerinde tanıştık. Bizlere sayın hocalarım 2009 yılında ziyaretimize gelerek Başkanım bize destek verirseniz biz çocuklarımızla Badminton sporunda bir çalışmaya, bir serüvene başlayacağız dediklerinde
Size sonuna kadar destek ama bir şartla çocuklarımıza alınacak eşofmanından ayakkabısına raketine kadar en kalitelisi olmak şartıyla diye başladık.
İlçemizden ayrılışlarına üzülmekle birlikte, Selendi tarihinde gururla bahsedilecek temsil nişaneleri için ailelerimiz ve evlatlarımız adına kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır.
Selendi Belediye Spor çatısı altında, ilk günkü inancımızı ve güvenimizi hep daha iyi başarıyla taçlandırdıkları ve sayısız şampiyonluklar yaşatmalarının yanında şahsım adına bizlere verdikleri en büyük ödül uluslararası alanda Ay-yıldızlı Al Bayrağımızın dalgalandırılması ve eşsiz eserimiz İstiklal Marşı’mızın hayranlıkla dinletilmesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Kendilerine öncelikle bizleri mesafelerin ayıramayacağını dile getirir, her zaman gururla yanlarında olmaya devam edeceğimi yineler ve Kıymetli Hocalarıma yeni görev yerlerinde üstün başarılarının devamını dilerim.
Eczacı Nurullah SAVAŞ
Selendi Belediye Başkanı