Başkan SAVAŞ Selendi Kaymakamı Sayın Ali YILDIRIM'ı makamın da ağırladı.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilçemizde ki görev süresi sona ererek Ağrı Hamur ilçesine tayini çıkan Kaymakamımız Sayın Ali Yıldırım’ı veda ziyaretleri kapsamında makamımızda ağırlayarak, Belediyemiz organizesinde düzenlediğimiz hemşehrilerimiz, ilçe protokol üyelerimiz ve muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz veda yemeği ile bir araya geldik.
Sayın Kaymakamımız Ali Yıldırım’a İlçemizde ki görev süreleri boyunca ilçemiz adına göstermiş oldukları yoğun mesaileri, hizmetleri ve bu süreçte ki bizlerle uyumlu çalışmaları için hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkür eder, artık Selendimizin kendileri adına eski bir görev yeri değil kendilerinin fahri hemşehrimiz olduğunu ve her zaman ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir, yeni görev yerlerinde üstün başarılarının devamını dilerim.