Başkan SAVAŞ Şehir Stadında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programına katıldı.

CUMHURİYETİN 99. YIL DÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş’ın tebrikleri Kaymakamlık makamında kabul etmesiyle başlayan kutlama töreni İlçemiz Üç Eylül Şehir Stadyumunda devam edildi.
Üç Eylül Şehir Stadyumundaki törene Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş, Daire Amirleri, Siyasi Parti Başkanları ve temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş törene katılan öğrencilerinin ve vatandaşların bayramını kutladı. Sonrasında Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Kutlama törenlerinde öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan etkinlikler sergilendi. Programda şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisinin sunulması, Cumhuriyeti anlatan türküler, yarışma etkinlikleri, ortaokul ve liseler arası 100 metre koşu yarışması gerçekleştirildi.
İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Tok tarafından verilen ödüllerin ardından kutlama programı yapılan resmigeçit töreni ile son buldu.