Manisa Valimiz Sayın YAŞAR KARADENİZ İlçemizi ziyaret etti.

VALİMİZ SAYIN YAŞAR KARADENİZ, İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

 

Manisa Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti.

Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ'u makamında ziyaret etti.

İlçenin genel durumu ve gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin İlçemiz Kaymakamı Halil İbrahim OKUMUŞ’ tan bilgi alan Sayın Vali KARADENİZ daha sonra ilçede yaşayan Kıbrıs Gazimiz Mustafa KAHRAMAN ve ailesini ziyaret ederek hatırlarını sordu.

 

Programı çerçevesinde İlçemiz Çortak Mahallesine hareket eden Sayın Manisa Valimiz Yaşar KAREDENİZ Mahalle sakinlerinin taleplerini, şikâyetlerini ve dertlerini dinlemek, sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyen Sayın KARADENİZ Çortak Mahallesinin Antep fıstığı yetiştiriciliğinde öncü bir mahalle olduğunu, bölgedeki bahçelerin verimli olması sebebiyle de bölgenin Antep fıstığı yetiştiriciliğinde önemli bir yer olacağını belirtti.

           

Manisa Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ’ e ziyaretleri sırasında Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Ecz. Nurullah SAVAŞ, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer TOMBUL, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Muhtarlık Dairesi Başkanı Ergün AKSOY, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin ÖZTÜRK, DSİ 22.Şube Müdürü Gazi MUTLUOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa DİKİCİ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus ÖZTÜRK, İl Sağlık Müdür V. Erol KARACA, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü V. Melih Melik KARA ,  Milli Emlak Müdürü İbrahim GÜLER, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Proje Müdürü Kemal ÖZVEREN, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı KIRDES Sorumlusu Mehmet ÇELEBİ, İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Çortak Mahallesi Muhtarı Mehmet KARABULUT ve vatandaşlar katıldı.

 

Programları kapsamında Manisa Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz’i ilçemizde ağırladık.

Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

 

 

Eczacı Nurullah SAVAŞ

Selendi Belediye Başkanı