Başkan SAVAŞ İlçemiz Kurtuluş Aile Çay Bahçesinde düzenlenen bayramlaşmaya katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Eczacı Nurullah SAVAŞ Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçemiz Kurtuluş Parkında düzenlenen Bayramlaşma etkinliğine İlçemiz Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ ile katıldı.
Bayramlaşma etkinliğine Siyasi Parti Başkanları, Meclis Üyelerimiz ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleşti.
Burada düzenlenen Bayramlaşma etkinliğinde sonra Belediye Başkanımız Sayın Eczacı Nurullah SAVAŞ, İlçemiz Kaymakamı Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ ve beraberindeki heyet İlçe Jandarma Komutanlığımızı ve İlçe Emniyet Amirliğimizi ziyaret ederek görevi başında ki güvenlik güçlerimizle bayramlaştı.
Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle; bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, siz değerli Selendi'li hemşerilerime; sevgilerimi, saygılarımı ve dualarımı gönderiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, iyi bayramlar diliyorum..