Hayırlı Cumalar
Başkan SAVAŞ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN 'ü makamında ağırladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN Selendi Belediye Başkanımız Eczacı Nurullah SAVAŞ'ı makamında ziyaret Etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN Selendi İlçe Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN çocuklarla selamlaştı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN lokma hayrına katıldı..
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatını Ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN Temel atma töreninde;
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN İlçe Kaymakamımız Sayın Ali YILDIRIM'ı makamında ziyaret etti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN Yarın İlçemiz'de olacak
33.Vergi Haftası Kutlu Olsun.
BAŞKAN SAVAŞ CUMHUR İTTİFAKI'NIN MANİSA'DA DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İŞTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI.
Hayırlı Haftalar
Hayırlı Cumalar
Hep Birlikte Geleceğe Bir Kitap Hediye Ediyoruz Projesi Hk.
Hayırlı Haftalar
9 ŞUBAT DÜNYA SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ