1.Ovacık Yörük Şenliği

Selendi’mizin Çampınar , Çamyayla , Çalıklı , Aşağı Tefen Mahallelerimizin organizesinde ve Dernek Başkanımız Ümit Öz’ün önderliğinde 1. Ovacık Yaylası Yörük Şenliğini büyük bir coşku ve festival tadında gerçekleştirdik.

Bizler, Yörük Kızı Zübeyde Hanım'ın oğlu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Arkadaşlar gidip Toros Dağları’na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa şunu biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla Türk’ü yenemez’ sözünün haklılığıyla buradayız ve şanlı bayrağımız dalgalandığı sürede de olmaya devam edeceğiz..

Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her zaman destekleme ve teşvik noktasında Selendi Belediyemiz olarak gerek hemşerilerimizle birleştirici öneme sahip gerekse ilçemizin tanıtımı noktasında büyük önem taşıyan bu organizasyonların ehemmiyetinin farkında olarak bu tür organizasyonların destekçisi ve en büyük katılımcısı olmaya devam edeceğiz.

Organizasyondaki katılım ,destek ,ikram ve misafirperverlik anlamındaki üstün çaba ve gayretlerinden dolayı başta dernek başkanımız olmak üzere, muhtarlarımız ve hemşerilerimi kutluyorum..2019