İlçemiz 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101.yılı Coşkuyla kutlandı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 101. YILI COŞKU İLE KUTLANDI.

30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk sunma töreni Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanımız Sayın Ecz. Nurullah Savaş tarafından Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı.

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı eşliğinde şanlı Türk bayrağımızın göndere çekilmesiyle devam eden törende İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Asb. Kd. Üçvş. Sayın Mustafa Ceylan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması, Öğrenciler tarafından şiirler okunmasının akabinde Selendi Kaymakamımız Sayın  Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanımız Sayın  Ecz. Nurullah Savaş tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı tebrikleri kabul edildi.

Protokol daha sonra 1993 yılında şehit düşen Jandarma Er Ekrem Çimen’in Terziler mahallesinde bulunan kabri ziyaret edilerek dualar edilmesine müteakip 30 Ağustos Zafer Bayramı 101.yılı kutlama programı sona erdi.