İlçemizin Düşman İşgalin den Kurtuluşunun 101.Yıl dönümü Coşkuyla Kutlandı.

İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101. YILDÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü ve Geleneksel 28.Kültür ve Cirit Festivali ile 12. Selendi’ liler Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yılı programı Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ ve Belediye Başkanımız Sayın Ecz. Nurullah SAVAŞ tarafından çelenk sunumu ile başladı.

Saygı duruşunun ardından Selendi’li temsili milis kuvvetlerinin Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ’a Türk Bayrağı’nı teslim etmesi ile İstiklal Marşı’nın okunması ve ardından Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanımız Sayın Ecz. Nurullah SAVAŞ’ın halkı selamlaması, Belediye Başkanımız Sayın Ecz. Nurullah SAVAŞ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam eden programda Mehteran Takımı gösterilerini sundu.

Selendi Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklara Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Ecz. Nurullah SAVAŞ ve Cumhuriyet Savcısı Sayın Osman Yasin KONCA tarafından hediyeler verildi.

Kutlamalar çerçevesinde Protokol ve vatandaşlar ile birlikte Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Asb. Üçvş. Mustafa CEYLAN’a Türk Bayrağı takdim ederek Halkın şükranlarını sundu.

Kaymakamımız Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Ecz. Nurullah SAVAŞ ve protokol daha sonra, Kurtuluş Programı etkinlileri kapsamında Vali Muzaffer Ecemiş Cirit Sahasında Atlı Cirit Spor Takımlarının cirit gösterisinde bulundu.

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş’ın, Kuva-yı Milliye kahramanlarından İhsanoğlu Mehmet Efe’nin kabrini ziyaretiyle son buldu.