İlçemiz 'de Amatör Spor Haftası Ve Dünya Yürüyüş Günü Etkinlikleri Yapıldı


Selendi Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Aşkın AKKOÇ, protokol üyeleriyle birlikte Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşlarımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi ile ülkemizde topyekûn spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amacıyla "Amatör Spor Haftası" ve “Dünya Yürüyüş Günü” maksadıyla düzenlen kortej yürüyüşüne yapıldı.
Kortej yürüyüşünün ardından Selendi Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Aşkın AKKOÇ, protokol üyelerinin de katılımıyla Yatılı Bölge Orta Okulunda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri tarafından farklı spor dallarında branş tanıtımı yapıldı.
Selendi Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ programda yaptığı konuşmasında; Amatör Spor Haftası’nı spora yeni bireylerin kazandırılması ve farkındalık oluşturulması açısından çok değerli buluyorum. 
Kaymakamlığımız ve yerel yönetimler, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz olarak bir bütün içinde sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurum ve özel kuruluşlarımızla sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. 
İlçemizdeki farklı kategorilerdeki spora gönül vermiş kardeşlerimizle açtığımız yaz kursları ve tüm yıl süren kış kurslarımızla çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, erkeklerimiz hem sağlık kazanıyor hem de sosyalleşiyor. 
Bizler; sporu yaşam tarzı haline gelmiş her çocuğun ilçemizde sporla yetişmesini umut ediyoruz. Hepimiz farkındayız ki ilçemizde çocuklarımız ve gençlerimizle çok büyük bir hareketliliğe sahip. Tabi biz de Amatör Spor Haftası dolayısıyla 7'den 70'e herkesi spor yapmaya, hayatına hareket katmaya davet ediyorum. 
Bu duygu ve düşüncelerle İlçemize kazandırılan tüm spor tesisleri ve yapılan sportif etkinliklere başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Halil İbrahim OKUMUŞ
Selendi Kaymakamı