İlçemizde Muhtar Günü Kutlandı.

İlçemizde 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri sabah saat 9:30 Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk koyma ile başladı. Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı Kayran Mahalle Muhtarı Sayın Metin GÖKDENİZ yaptı.

Saat 10:00 da Selendi Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Eczacı Nurullah SAVAŞ, açık havada Muhtarlar ile bir araya gelerek Muhtarlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edip muhtarlarımızın ''Muhtarlar Günü'' nünü kutladı.

Muhtarların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Eczacı Nurullah SAVAŞ çözümler hakkında da muhtarlarla istişarede bulundular. Günün anısına Mahalle Muhtarlarımıza hediyeleri verildi.

Muhtarlar Günü etkinliğine Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Nurullah SAVAŞ, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, İlçe Siyasi Parti temsilcileri ve Mahalle Muhtarlarımız katıldı.