Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Selendi Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Futbol dalında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ''Kurumlar Arası 100. Yıl Cumhuriyet Futbol Halı Saha Turnuvası'' karşılaşmalarında finale yükselen Selendi Belediye-Adliye-Jandarma takımları arasında yapılan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Kalabalık bir taraftar topluğunu altında oynanan final maçını farklı sonuçla kazanan Selendi Belediye takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Maç sonucunda ikin takım sporcuları birbirlerini tebrik ettiler.

Şampiyonluk kupasını İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğmen Muhammet TOK verdi.

Turnuvada 2.(ikinci) olan Adliye-Jandarma takımının kupasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sait BOZER verdi

Turnuva Gençlik Spor takımı 3.(üçüncü) olurken Büyükşehir takımı 4.(dördüncü) oldular.

Ayrıca turnuva sonucunda yapılan değerlendirmeleri sonucunda Selendi Belediye takımı Kalecisi Tanju TEKE, Adliye-Jandarma takımı kalecisi Sefa ile birlikte turnuvanın en iyi kalecileri seçildiler.