Yolun açık olsun Şampiyon.

Manisa'nın ,İlçemizin  gururu milli sporcumuz Ravza BODUR 15-18 Şubat 2024 tarihleri arası Ankara Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezin de düzenlenen  19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda tek kızlarda Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti. Bu zaferle birlikte Ravza Bodur, ülkemizi Avrupa şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Ayrıca, Manisa ilimizi temsil eden antrenör Okan Demir, şampiyonada sergilediği centilmenlikle en centilmen antrenör ödülüne layık görüldü. Başarılarıyla dikkat çeken genç sporcu ve antrenör, Manisa'nın adını bir kez daha ulusal arenada duyurarak sporseverleri gururlandırdı.
     Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde eden #Selendi’mizin gururu milli sporcumuz Ravza Bodur'u tebrik ediyorum. 🏸🏸🥈"