Başkan SAVAŞ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ERGÜN 'ü makamında ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün hemşehrilerimizle buluşmak, yatırımlarımızın temelini atmak ve değerli muhtarlarımızla bir araya gelmek üzere ilçemizi ziyaret ettiler. 
Hükümet Konağı önünde karşıladığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız ilk olarak Kaymakamımız Sayın Ali Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek ilçemizde programlarına başladılar. 
Daha sonra İlçemiz merkezine içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı ve ‘İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ ile üstyapı çalışmalarından oluşan  Selendi'mizin ilçe tarihinin 152 milyon TL ile  en büyük yatırımının  temel atma törenini gerçekleştirdik.
Ardından Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti Selendi İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek İlçe Başkanımız Sayın Şeref Kaçar ve Cumhur İttifakı ailemizle bir araya geldik. 
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Karabulut,  değerli yönetimimiz ve partili hemşehrilerimizin yoğun ilgi ve sevgileriyle  Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı Milliyetçi Hareket Partisi ilçe binamızda ağırladık. 
Selendi Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğümüzü' de ziyaret ederek ilçemizde hemşehrilerimize hizmet noktasında ki çalışmalarımız eksik ve isteklerimizi Sayın Başkanımıza ilettik.
Sonrasında Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı makamımızda ağırlayarak, geçmiş doğum gününü birlikte  bir kez daha kutlayarak kendilerine sağlık, sıhhat dileklerimizi ilettik. Selendi'mize kazandırdığımız birbirinden güzel hizmetlerimizin yanı sıra bundan sonra yapacağımız çalışmalar hakkında Sayın Başkanımızla görüş alışverişinde bulunduk.
Son olarak Selendi'mizde yerel yönetimler olarak bizlerin gören gözü, işiten kulağı olan değerli mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek, İlçemizde hayata geçirdiğimiz çalışmalar ve bundan sonra yapacağımız projelerimiz hakkında muhtarlarımızı bilgilendirirken, onların taleplerine de kulak verdik.
Öncelikle ilçemize ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e şükranlarımı sunar,  Şimdiye kadar ilçemiz nezdinde ki hayata geçirilen yatırımlarımız, hizmetlerimiz ve bundan sonra da -geçmişte olduğu gibi gelecekte de- hayata geçireceğimiz projeler için  Sayın Başkanımızla Elele emin adımlarla hizmet yolculuğumuz, yol arkadaşlığımız devam edecek olup, kendilerine Selendi'mize destekleri için şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim.
Selendi'mize hayırlı uğurlu olsun.
Eczacı Nurullah SAVAŞ
Selendi Belediye Başkanı