Başkan SAVAŞ Selendi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Mehmet KARABULUT ,Selendi Ülkü Ocakları Başkanı Tolga GÖKDAŞ ve Yönetimlerini Makamında ağırladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Mehmet Karabulut, Ülkü Ocakları Başkanımız Tolga Gökdaş ve kıymetli yönetimlerini makamımızda ağırladık.

İlçe teşkilatımız tarafından bizlere ulaştırılan Şırnak İdil’den değerli öğretmenimiz Mustafa Özdemir’in hediyesi için kendilerine çok teşekkür eder, ülkemizin bir başka bölgesinde fedakarca yerine getirdiği bu kutsal mesleğin de başarılar dilerim.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatımız ve Ülkü Ocaklarımıza ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim.

Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.