ÇAMLICA İLKÖĞRETİM KURUMUNDA NEVRUZ VE ORMAN HAFTASI KUTLANDI.

ÇAMLICA İLKÖĞRETİM KURUMUNDA NEVRUZ VE ORMAN HAFTASI KUTLANDI
Kaymakam Ali Yıldırım Çamlıca İlköğretim Kurumu tarafından düzenlenen Nevruz Programına katıldı. Çamlıca İlköğretim Kurumu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, 8’nci sınıf öğrencilerinden Günay Aleyna Yıldız’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından Kaymakam Ali Yıldırım ve Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Yıldırım’ın Nevruz Ateşini yakıp örs üzerinde demir dövmesiyle devam etti.
Öğrenciler tarafından çeşitli gösterilerin sergilenmesi, şiirlerin okunması, çuval yarışı, yumurta yarışı, halat çekme yarışması ile devam eden program katılımcıların yakılan ateşin üstünden atlamasından sonra sona erdi.
Program sonrasında İlçe Orman İşletme Şefliği tarafından belirlenen alana selvi ve fıstık çamı fidanı dikilmesi ile Orman Haftası ve Ağaç Bayramı kutlaması ile Nevruz Şenliği sona erdi.
Çamlıca İlköğretim Kurumunda düzenlenen programa Kaymakamımız Ali Yıldırım, Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Teğ. Ömer Can Çeri, İlçe Emniyet Amiri Komiser Mehmet Sıddık Kırkel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Siyasi Parti temsilcileri, Daire Amirleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.