Başkan SAVAŞ Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarafın dan düzenlenen Gübre Desteği Programına Katıldı.

Tarım ve Kırsal kalkınmanın sağlanması adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün üreticilerimize tarımsal üretim için can suyu niteliğinde olan ve daha önce söz verdikleri Gübre desteği bugün üreticilerimizle buluştu.
Kaymakamımız Ali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Mehmet Karabulut, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Yılmaz Usta, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve Oda Başkanlarımız ile birlikte programımızı gerçekleştirdik.
İlçemize yapılan yatırımlar, projeler ve çiftçilerimize, hayvan üreticilerimize yapılan ve yapılacak olan desteklerden dolayı ilçemiz ve değerli hemşerilerim adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkürlerimi sunuyorum.