MEYVE ÜRETİCİLERİNE SİRKE SİNEĞİ İÇİN TUZAK DAĞITILDI.

İlçemizde Kanadı Noktalı Sirke Sineği ile Biyoteknik Mücadele kapsamında tuzak dağıtıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü birlikte yürüttüğü proje kapsamında dağıtımı yapılan tuzaklar, başta kiraz olmak üzere birçok meyvede verim ve kalite kaybına neden olan, önemli karantina zararlılarından Kanadı Noktalı Sirke Sineğinin Biyoteknik mücadelesinde kullanılacak.

Dağıtım etkinliğine; Kaymakamımız Sayın Ali YILDIRIM, Belediye Başkanımız Sayın Eczacı. Nurullah SAVAŞ, Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdür Yardımcıları Sayın Mustafa GÜNDOĞAR, Sayın Serdar MERSİNLİ, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sayın Yılmaz USTA, Selendi İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Ahmet AYHAN, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter Yardımcısı Sayın Ali ÖZTOZLU, konu uzmanı teknik personeller, mahalle muhtarları ile üreticiler katıldı.