Başkan SAVAŞ Bayramlaşma merasimine katıldı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçemiz Kurtuluş Parkında Kaymakamımız, Siyasi Parti Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Sivil Toplum kuruluşları Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik.
Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığımızı ve İlçe Emniyet Amirliğimizi ziyaret ederek görevi başında ki güvenlik güçlerimizle bayramlaştık.
Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle; bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, siz değerli Selendili hemşerilerime; sevgilerimi, saygılarımı ve dualarımı gönderiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, iyi bayramlar diliyorum..