Vergilerin 1.Taksit Ödemleri Başlamıştır.

Selendi Belediyesi, Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlçe Merkezinde kuruluna Perşembe günleri kurulan Pazar yerlerinin harç ve vergilerinin, 1. taksit ödemeleriyle ilgili açıklama yaptı. Selendi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünce yapılan açıklamada Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisin, Çevre Temizlik Vergisi İlçe Merkezinde Perşembe günleri kurulan Pazar yerlerinin harç ve vergilerinin;

1. Taksit ödemeleri için son günün 31 Mayıs 2022 tarihi olduğu belirtilirken, mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına bu tarihten önce ödemeleri yapmaları gerektiği belirtildi.

 

Selendi Belediyesi 2022 yılı Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlçe merkezinde Perşembe günleri kurulan Pazar yerlerinin harç ve vergilerinin 1. taksit ödemeleriyle ilgili açıklama yayınladı.

 Açıklamada, Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Perşembe günleri kurulan Pazar yerlerinin harç ve vergilerinin 1. taksit ödemeleri için son tarihin 31 Mayıs 2022 olduğu belirtildi. Selendi Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; "Yukarıda belirtilen vergilerin 1. Taksitlerinin ödenmesine yönelik olarak, Selendi Belediyemizin web sitesi olan www.selendi.bel.tr adresinde bulunan e-belediye linkinden, tüm banka kredi kartları ile güvenli bir şekilde on-line olarak ödeme imkânı bulunmaktadır. Ayrıca isteyen vatandaşlarımız/mükelleflerimiz ödemelerini Selendi Belediyesi ana hizmet binasında bulunan Selendi Belediyesi veznesinden ödeme yapabileceklerdir" ifadeleri kullanıldı.