Başkan SAVAŞ Bayramlaşma Törenine katıldı.

Kurban Bayramı münasebetiyle ilçemiz Nazmi Gürcan Parkında Kaymakamımız, İlçe Garnizon Komutanımız, Siyasi Parti Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik.
Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığımızı, İlçe Emniyet Amirliğimizi ve ilçe İtfaiye Amirliğimizi ziyaret ederek görevi başında ki memurlarımızla bayramlaştık.
Kaymakamımız Sayın Ali Yıldırım ile birlikte 12 Eylül 1995 yılında Şırnak’ta Şehit düşen J. Er Yaşar Öz’ün İlçemiz Çampınar Mahallesinde bulunan kabrini ziyaret edip, Karaselendi Mahallesinde İkamet eden Kıbrıs Gazimiz Mehmet Bayşeker’i evlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Bu vesileyle bir kez daha Aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum.
Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle; bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, siz değerli Selendili hemşerilerime; sevgilerimi, saygılarımı ve dualarımı gönderiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Türk-İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum..