Başkan SAVAŞ ,Bld Meclis Üyeleri,MHP İlçe Başkanı Sayın Mehmet KARABULUT ile birlikte Kardeş ilçemiz Trabzon Şalpazarı 201. Sisdağı şenliklerine katıldı.

Kardeş ilçemiz Trabzon Şalpazarı 201. Sisdağı şenliklerine Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Mehmet Karabulut ve meclis üyelerimizle birlikte katılım sağlayıp, coşku ve sevinçlerine ortak olduk.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey, Trabzon İl Başkanımız Bekir Sıtkı Tarım, Trabzon Milletvekillerimiz, bölgede görev yapan mevkidaşlarıımız Belediye Başkanlarımız, Trabzonspor’un ve Türk futbolunun efsane futbolcu ve teknik direktörü Şenol Güneş hocamla sohbet etme fırsatı bulduk.
Trabzon ziyaretlerimizde başta Şalpazarı Belediye Başkanımız Refik Kurukız’a, Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Mümin Nuhoğlu’na ve misafirperverlikleri ve sıcak ilgileriyle bizleri bağrına basan yöre halkına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
Her köşesinde festival coşkusu yaşanan bir memleket diliyorum…