Başkan SAVAŞ Zeytin Kasası dağıtım Törenine katıldı.

Tarım ve Kırsal kalkınmanın sağlanması adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün üreticilerimize daha önce söz verdikleri 72.000 zeytin kasası desteği bugün üreticilerimizle buluştu.
Programımıza Selendi Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Yılmaz Usta, Milliyetçi Hareket Partisi Selendi İlçe Başkanımız Mehmet Karabulut, Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız katılmışlardır.
İlçemize yapılan yatırımlar, projeler ve çiftçilerimize yapılan ve yapılacak olan desteklerden dolayı ilçemiz ve değerli hemşerilerim adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkürlerimi sunuyorum.