3-9 Ekim Amatör Spor Haftası Kutlu Olsun.

İLÇEMİZDE AMATÖR SPOR HAFTASI VE DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ ETKİNLİLERİ YAPILDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaştan insanın spor yapmaya özendirilmesi ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirilen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce düzenlenen program, Saat 10:00’da Hükümet Konağı önünde Kaymakamımız Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkanı Ecz.Nurullah Savaş ve protokolün katılımı ile Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesine kadar gerçekleştirilen aynı zamanda Dünya Yürüyüş Gününü de kutlama maksadıyla kortej yürüyüşü ile başladı.
Kortej yürüyüşünün ardından okulun bahçesinde protokol üyelerinin de katılımıyla Voleybol Yarışmaları, Futbol, Basketbol, Geleneksel Okçuluk, Dart, Spor Parkur, Tenis, Satranç, Muay-Thai ve Bocce Yarışmaları yapıldı.
Şölene İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İlçe Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş, Hakim Erol Soyisim, Hakim Miray Soyisim, AK Parti İlçe Başkanı Eczacı Şeref Kaçar, daire Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.