Kaymakamlık 2. Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belediye Spor Oldu.

İlçemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen '’Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası’’ yapılan final maçları ile tamamlandı.

12 takımın yer aldığı voleybol turnuvası final maçında Şehirlioğlu maçını kazanarak şampiyon olan Belediye Spor Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını alırken, ikinci Şehirlioğlu, Üçüncü ise Esnaf Spor oldu. Takımlar kupalarını Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ ’un elinden aldı.

Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim OKUMUŞ , Kaymakamlığımız himayelerinde Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar arası 2.Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası güzel maçlara sahne oldu. Finalde şampiyon olan Belediye Spor takımını tebrik ediyorum.

Amacımız İlçemizde gerçekleştirilecek spor etkinliği ile kaynaşma ve dayanışmayı sağlamaktı. Tüm takımlar ve oyuncuları centilmence çok keyifli bir turnuva gerçekleştirdi. Katılan tüm kurumlara teşekkür ediyor, dereceye giren takımları tebrik ediyorum dedi.