İlçemiz 2023 Yılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Yer ve Güzergahının Belirlenmesi.

2023 Yılı İlçemiz Dahilinde Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Yer ve Güzergahının Belirlenmesi
2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun 6529 sayılı yasa ile değişik 6 ve 22 maddeleri ile bu kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. Maddesine göre 2023 yılı için İlçemiz dahilinde yapılması muhtemel Toplantı ve Gösteri yürüyüşleri yer ve güzergahları şu şekilde belirlenmiştir:
Toplanma Yeri Olarak: Devlet Bahçeli Kent Meydanı
Yürüyüş Güzergahı: Garaj Caddesini müteakip Adnan Menderes Caddesi üzerinden Belediye Önü Demokrasi Meydanı’na kadar.
Miting Alanı : Yeni Belediye önü Demokrasi Meydanı.
a-) Afiş Asma Yeri: İlçemiz dahilinde afiş asma yeri olarak Manisa Büyükşehir Belediyesine ait billboard, reklam panosu vb., raket koyma yeri ise bu billboardların bulunduğu caddeler ve Kula yolu üzerinde şehir mezarlığından Selendi köprüsüne kadar orta refüjler ve Eski Kula yolu üzerinde YİBO’dan Ziraat Bankası’na kadar olan yol güzergahı
b-) Pankart Asma Yeri: Yeni Belediye önü Demokrasi Meydanı, Tokatüstü bölgesi.
ALTERNATİF GÜZERGAH
Toplanma Yeri Olarak: Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Caddesi 219 nolu Trafo önü.
Yürüyüş Güzergahı : Adnan Menderes Caddesi üzerinden ilçe merkezi istikameti doğrultusunda Hamam Sokaktan Selendi kapalı spor salonu istikameti güzergahı.
Miting Alanı: Selendi Kapalı Spor Salonu Önündeki boş alan

İlanen Duyurulur.