Başkan SAVAŞ Gün Dayanışma Günü dedi

"Selendi Tek Yürek Oldu"

Depremzede kardeşlerimiz için başlatılan yardım kampanyası saatler içerisinde çığ gibi büyüdü.

Selendi Belediye Başkanımız Eczacı Nurullah Savaş Yardım kampanyasının devam ettiği Selendi Kapalı Spor Salonuna giderek çalışmaları yakından takip etti.

Başkan Savaş, Selendi Belediye Başkanlığı olarak acil ihtiyaç olan araç, gereç, gıda v.s temini ve alımının yapıldığını, ayrıca Belediye Başkanlığımızca kiralanan araçlara yüklenen yardım malzemelerinin İl bazında belirlenen Adana'ya gönderileceğini söyledi.

Belediye Başkanımız Eczacı Nurullah Savaş Selendi halkına teşekkür ederek şunları söyledi;

"Gün yardımlaşma, dayanışma ve bir olma günü diyerek depremden etkilenen kardeşlerimiz için 7’den 70’e seferber olan Selendili kıymetli hemşehrilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum."dedi