"ŞEHİDİN VAR MANİSA!”
Hayırlı Haftalar
Yolunuz Açık Olsun Şampiyonlar.
Başkan SAVAŞ Halk Bankası Şube Müdürü Sayın Devrim ÇAĞDAŞ'ı Makamında ağırladı
Tebrikler Şampiyon
Hayırlı Haftalar
Lozan Barış Anlaşmasının 99.Yıl Dönümü Kutlu Olsun.
24 TEMMUZ Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun.
Başkan SAVAŞ ,Bld Meclis Üyeleri,MHP İlçe Başkanı Sayın Mehmet KARABULUT ile birlikte Kardeş ilçemiz Trabzon Şalpazarı 201. Sisdağı şenliklerine katıldı.
Erzurum Kongresinin 103.Yıl Dönümü Kutlu Olsun.
Başkan SAVAŞ, Bld Meclis Üyeleriyle birlikte Çarşıbaşı Bld Bşk Sayın. Mümin NUHOĞLU'nu makamında ziyaret etti.
Başkan SAVAŞ ,Bld Meclis Üyeleriyle birlikte Şalpazarı MHP İlçe Bşk Sayın Ömer ÖZDİN' e taziye ziyaretinde bulundu.
Başkan SAVAŞ, Bld.Meclis Üyelerinden Şalpazarı Bld. Başkanı Sayın Refik KURUKIZ'a ziyaret
Hayırlı Cumalar
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 48.Yıl Dönümü Kutlu Olsun.
Hayırlı Haftalar
15 Temmuz etkinlikleri kapsamında cuma namazı öncesi Yenicami camiinde Şehitlerimiz ruhuna Kuran Tilaveti ve okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapıldı.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE ŞEHİT ER EKREM ÇİMEN KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI